Pentru Inceput

Imprimare

In ziua de azi toată lumea scrie. Scrie pe hârtie, garduri, pereţi, geamuri, metrou, tramvaie, autobuze, oglinzile din lift şi chiar şi pe cele din wc-uri. Ce se scrie, puteţi citi şi dumneavoastră de cum ieşiţi dimineaţa din casă şi până seara când vă întoarceţi de la treburile zilnice.
Virusaţi poate de acest microb, ne-am hotărât câţiva inimoşi ( care nu prea stăm bine cu inima ) să-1 concepem pe MATELOT.


Aşa cum noi facem parte din echipajul Ligii Navale Române, MATELOT-ul este o persoana care face parte din echipajul unei nave, cuvântul respectiv având origine franceză.
Simplă şi banală precum numele pe care-1 poarta această publicaţie se adresează unui public care deja a împlinit cei şapte ani de acasă, care are nevoie de câte puţin adevăr, prezentat într-o formă diferită decât forma pe care o utilizează revistele din domeniu, aş spune eu poate ceva mai veselă.
Cum adevărul este în marea lui parte plin de necazuri, vom căuta cu alte cuvinte să scriem Cu haz despre necaz.
Dar să nu uit, oricare dintre dumneavoastră, dacă are ceva de spus să o scrie, ţinând cont de principiul de mai sus şi să nu uite de faptul că în componenţa Colegiului de Redacţie veţi intra şi dumneavoastră, cititorii care ne veţi scrie.
Demn de reţinut este faptul că aceste pagini nu dorim să fie numai ale noastre, sau cu alte cuvinte dorim să vă cerem ajutorul pentru a face un lucru bun, de care toţi cei care au intrat în contact cu MATELOT-ul să-şi amintească cu plăcere.
Cum vorbă multă este sărăcia omului, acum la treabă, fiţi exigenţi cu cei din colegiul de redacţie.
în încheiere doresc redacţiei succese neţărmurite în activitatea editorială, inspiraţie şi mult umor.

Florin GUSMAN

Sunday the 15th. Affiliate Marketing. Toate drepturile asupra materialelor publicate apartin d-lui Florin Gusman si coautorilor!