Mesajul publicaţiei MATELOT la cea de a 10 a intrunire a publicatiilor de marina

Imprimare

06.08.2010
Îmi permit cu voia dvs, dar şi profitând de faptul că reprezint azi publicaţia Matelot, să încep cu o secvenţă personală
În urmă cu 11 ani când plin de entuziasm şi de gânduri bune am făcut câteva aprecieri asupra publicaţiilor aparţinând L.N.R. şi chiar câteva propuneri de îmbunătăţire a conţinutului şi calitatii lor uitasem de una din Legile lui Murphy privind relativitatea : Zâmbeşte…. mâine va fi mai rău ! şi asta în speranţa că poate Viitorul sună bine.


    Dar timpul a trecut şi în urmă cu 8 ani, ulterior în urmă cu 2 ani, la una din consfătuirile acestor întruniri nereuşind totuşi să-mi reamintesc această lege cu zâmbitul, tratez serios problema în mesajul publicaţiei Matelot, explicând atât de clar încât să poată pricepe oricine, tot s-au găsit câteva persoane care au înţeles greşit (o altă lege universal valabilă) intenţia mea.
    Dar după cum printre noi sunt destule persoane conservatoare s-a ajuns la concluzia, ulterior unanim acceptată că dacă modificăm ceva Sistemele noi vor crea probleme noi deci este bine să lăsăm aşa situaţia cum era înainte.
    Văzând aceasta precum şi faptul că Unii oameni (dintre noi) se descurcă ca la carte, deşi nu ştiu cine a scris cartea sau măcar care carte am revenit anul trecut, în mesajul publicaţiei Matelot cu un material mult mai dezvoltat şi amănunţit reluând problema în speranţa că lucrurile se vor îndrepta.
    Mare greşeală, mare greşeală, iar am uitat chestia cu zâmbetul dar am descoperit ceva foarte interesant: Singurul lucru imperfect în natură este rasa umană. Si asta poate, pentru că demersurile mele fiind aproape de adevăr, colegii noştrii cu preocupări similare şi de management din ligă chiar dacă s-au împiedicat de adevăr, s-au ridicat şi continuat drumul ştiut.
    Şi cum două rele sunt numai începutul vom afla în curând că nu există o limită pentru cât de rău pot merge lucrurile.      
    În încheierea secvenţei personale vă rog din suflet să Zâmbiti …. Mâine va fi mai rău !

    Colectivul de redacţie al publicaţiei MATELOT, salută (aşa cum face permanent) păstrarea tradiţiei, iniţiativei L.N.R de a aduna în fiecare an, vară de vară, toţi factorii reprezentativi sau interesaţi ai publicaţiilor din domeniul naval. Demn de apreciat este efortul de a organiza anual întrunirea precum şi cel de a participa efectiv de fiecare dată.  
Membrii colectivului de redacţie se bucură că există şansa de a ne revedea, discuta, dezbate, măcar asta, dacă altceva nu putem face. Ei totuşi speră că în cartul care a început să se schimbe de drum.
Multă sănătate, viaţă lungă şi să auzim numai de bine.

                        Colectivul de redactie

Sunday the 15th. Affiliate Marketing. Toate drepturile asupra materialelor publicate apartin d-lui Florin Gusman si coautorilor!