Autotest

Pasiunea a invins indiferenta ACR

Primele manifestări cu maşini de epocă au avut loc în 73, iar după 19 ani, entuziaştii organizatori s-au reunit într-un club ce cultivă cu dinamism istoria automobilului.

Clubul Vehiculelor de Epocă din România (CVER) este continuatorul preocupărilor unor distinşi sportivi şi oameni de suflet, prin a căror grijă, în anul 1973, au fost promovate primele manifestări cu vehicule de epocă în România.

Citeşte mai departe: Pasiunea a invins indiferenta ACR

Toamna in Carpati

Acei oameni minunaţi şi maşinile lor de epocă s-au reunit din nou la sfârşitul lui septembrie, pentru a continua şirul manifestărilor auto devenite deja tradiţie.
Tradiţionala manifestare "Festivalul Automo¬bilelor  de Epocă", ediţia a XVII-a, organizată de Clubul Vehiculelor de Epocă din România (CVER), a avut loc în perioada 24-25 septembrie 1999, la Sinaia. Acest eveniment face parte integrantă din Festivalul Toamnei, ediţia 1999, organizat de Primăria oraşului Sinaia, în colaborare cu Ministerul Culturii, producă¬tor Holiday Inn Resort Sinaia, prin realizatorul Stage Expert din Bucureşti.

Citeşte mai departe: Toamna in Carpati

Sunday the 24th. Affiliate Marketing. Toate drepturile asupra materialelor publicate apartin d-lui Florin Gusman si coautorilor!